Danas je Pon Sep 06, 2010 7:42 am

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Autoru Poruka
 Tema posta: Domagoj Pandža
PostPoslato: Sre Mar 19, 2008 4:19 pm 
Knowledge Wizard
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 4:01 pm
Kao što gore piše, ja sam Domagoj Pandža. Imam 15 godina i idem u prvi razred matematičke gimnazije u Vinkovcima. Bavim se računalima otkad znam za sebe tako da su mi postali dio života. Iako mi programiranje nije glavna okupacija, evo što me ide: C++, C, C#, Pascal, Delphi, LUA, PHP (MySQL baza podataka)... Što se tiče 3D dizajna, radim u 3ds maxu, Mayi, Cinema 4D, Lightwave, Milkshape, Zbrush uz pomoć dodatnih rješenja za dinamičnu animaciju itd. Photoshop mi primarno služi za kreiranje tekstura... Dosad sam se uglavnom bavio proučavanjem razvoja za Win32 okružje, dizajn kernela, DirectX, OpenGL, a u slobodno vrijeme razvijam API-free 3D game engine.

Nažalost, ne vjerujem da ću se zadržati na razvoju igara i 3D animacija nego uglavnom koristim svoj skillset da bi simulirao svemir i projekte na kojima radimo... Naime, nakon što završim matematičku gimnaziju i FER (Fakultet Elektrotehnike i Računalstva, ZG), posadit ću se u Europsku Svemirsku Agenciju heheh. Zasad razvijam sa ekipom entuzijasta rakete i HARV-ove ( High Altitude Return Vehicle) te proučavamo uglavnom cjelokupnu znanost o svemiru. Od djetinjstva sam zaljubljen u Star Trek, svemir, let, avione... Itd. Osim toga obožavam gitaru, akustičnu doduše... Da vas ne gnjavim više... To bi bilo to o meni... Valjda nisam ništa preskočio

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]